Кожна жінка мріє про рівну, бархатисту шкіру, яка буде сяяти зсередини молодістю і здоров’ям. Але не всі розуміють, як отримати такий результат, сьогодні поговоримо про 10-ть простих правилах, які допоможуть Вашій шкірі довше залишатися молодою і красивою.

  1. Потрібно їсти побільше свіжих фруктів і овочів . Завдяки тому що, вони містять чисту вологу, вони забезпечують вологою клітини шкіри. Уникайте в раціоні консервацій з добавками цукру, солі та оцту.

  1. Пити як мінімум 6 склянок води в день , для цього завжди носите з собою пляшечку з водою, або тримайте її на видному місці на роботі. Пити потрібно саме воду, не чай і не каву. Адже тільки чиста вода забезпечує очистку організму від шлаків і токсинів, що забруднюють наш організм, що потім позначається на шкірі. Простий приклад, ми посуд миємо чистою водою, не очаєм і не кава, також необхідно поводитись з нашим організмом. Важливо також вживати очищену воду через простий механічний фільтр, оскільки якщо пити воду яка очищена способом зворотного осмосу, ми отримаємо зворотний ефект – вимивання мікроелементів з організму.

  1. Зменшити вживання кави і чаю. В них міститься кофеїн стимулючий додаткове вироблення адреналіну, що призводить до виникнення плям на шкірі. Замість цього пийте побільше відвару з трав (листя сени, синьої волошки, м’яти перцевої, квітів чорної бузини, кульбаби лікарської – ці трави сприяють також і поліпшенню травлення), будь-які фруктові і овочеві соки.

  1. Солодкому бій. Не захоплюйтеся солодощами і шоколадом, та напоями які містять багато цукру. Вони погіршують стан шкіри і сприяють прояву дефектів і алергічних висипань на шкірі.

  1. Жирне м’ясо – не ваш продукт! Такі види м’яса, як свинина або баранина шкідливі не тільки для шкіри але і для організму в цілому. Вибирайте телятину або кролика.

  1. Алкоголь -мішає! Алкоголь не допомагає шкірі бути у відмінному стані, основна його дія на шкіру – це надання додаткової сухості. Якщо все ж ви потрапили на прийом, на якому не пити неможливо, намагайтеся розбавляти біле вино мінеральною водою.

  1. Кисломолочні продукти вітаються! Намагайтеся обов’язково включати в раціон кисломолочні продукти: кефір, йогурт, закваску, а також не жирний сир і домашній сир.
  2. Сухофрукти замість солодощів! Відмовитися від солодощів досить складно, по – цьому замість шоколаду, купуйте сухофрукти. Їх існує велика різноманітність, вони корисні і від них ніколи не одужаєш, скільки б їх не їв.
  3. Салати з «здоровими» заправками . Заправляйте зелені салати оливковою олією і соком лимона. Уникайте майонезу.
  4. Щоранку-стакан води з чайною ложкою лимонного соку! Запускайте свій організм правильно.Вода сприяє очищенню організму і постачає вологою шкіру, а лимон багатий вітаміном А, який покращує колір шкіри обличчя, ріст волосся і впливає на зір.Нехай Ваша шкіра завжди сяє красою і свіжістю!