На нашу шкіру щодня впливають різні негативні фактори – пил, сухе повітря, ультрафіолетове випромінювання. Для того, щоб шкіра мала здоровий вигляд, гладкість і пружність, важливо регулярно її очищати. Щоденні гігієнічні процедури з милом або гелем дозволяють зняти декоративну косметику, очистити шкіру від пилу і забруднень. А ось більш глибоке очищення шкіри досягається з використанням скрабу.

Скраб – це косметичний засіб, що містить абразивні частинки, за рахунок яких і відбувається очищення шкіри обличчя і тіла від ороговілих клітин і забруднень.

Слово «скраб» (англ.) Означає «мити, відтирати, скребти», або «вичищення».

Що входять до складу будь-якого скрабу абразивні частинки (Ексфоліант) видаляють (відшолушоють) ороговілі клітини шкіри, бруд, пил, залишки декоративної косметики, шкірне сало і токсини. Ці частинки можуть бути натуральними – сіль, цукор, мелена кава, фруктові кісточки, шкаралупа горіхів, а можуть бути і синтетичними – синтетичні кульки. Скраби для обличчя містять більш дрібні і делікатні частки, а скраби для тіла – більші.

Використання скрабів  допомагає глибоко очистити шкіру, стимулює дихання, кровообіг і регенерацію, покращує рельєф і додає здоровий вигляд шкірі. Очищена шкіра краще вбирає маски і креми, поліпшується стан, тонус і колір шкіри. Скраби для тіла забезпечують профілактику і допомагають в боротьбі з целюлітом. Будь-яка процедуру для обличчя або тіла в косметичному салоні аьо в домашніх умовах, потрібно починати з очищення. Застосування скрабу перед походом на пляж або в солярій допоможе Вам отримати рівний і красивий загар.

Рекомендації щодо застосування скрабу.

Найкраще застосовувати скраби вечірні години. Спочатку очистіть шкіру теплою водою з невеликою кількістю гелю або мила. Потім нанесіть невелику кількість скрабу на шкіру, і легкими круговими масажними рухами пальців, помасажуйте 3-5 хвилин. Потім змийте водою. Нанесіть на шкіру живильний крем або молочко.

Частота застосування скрабів:

Тим, у кого шкіра суха, варто використовувати скраби не частіше 2-х разів на місяць. Тим, у кого шкіра комбінована і жирна, нуждающейсяся в більш частою очищення, застосовувати Скаби можна приблизно 4-5 разів на місяць.

Цукрово-сольові скраби для тіла Dolce vero з приголомшливими ароматом відомих десертів не тільки ніжно і ефективно очистять шкіру, зроблять її надзвичайно м’якою і ніжною, а також подарують незабутні емоції.

Цукрово-сольовий скраб для тіла Dolce vero « Тірамісу» (з олією ши і меленою кавою).

З оліїю ши і меленою кавою. Цукрово-сольовий скраб, з чудовим ароматом відомого італійського десерту Тірамісу, ніжно очищає шкіру, видаляє ороговілі частинки, сприяє зменшенню целюлітних проявів. Шкіра стає надзвичайно м’якою і ніжною на дотик. Частинки меленої кави допомагають зменшити кількість жирових клітин під шкірою і збільшити приплив крові до шкіри, сприяючи виведенню токсинів. Олія ши зволожує, надає м’якість і еластичність шкірі, попереджає процеси старіння.

Cахарно-солевой скраб для тела Dolce vero  «Малинова панна-котта » ( з молочними протеїнами і абрикосової кісточкою).

  З молочними протеїнами і абрикосової кісточкою. Цукрово-сольовий скраб, з спокусливим ароматом італійського десерту Малинової панна-коти, ніжно піклується про шкіру: очищує, оновлює і пом’якшує. Масажна дія скрабу стимулює зростання молодих клітин і активізує кровообіг. Сприяє зменшенню целюлітних проявів. Абрикосові кісточки – ідеально підходять для ніжного, глибокого очищення чутливої ​​шкіри. Молочні протеїни надзвичайно корисні для сухої шкіри, вони сприяють ідеальному зволоженню і пом’якшенню шкіри.

Цукрово-сольовий скраб для тіла Dolce vero «Фісташковий чіз-кейк» (з екстрактом фейхоа, ківі і білої глиною).

З екстрактом фейхоа, ківі і білою глиною. Цукрово-сольовий скраб, з вишуканим ароматом фісташкове чіз-кейк -чудовий засіб для дбайливого очищення шкіри від відмерлих клітин. Скраб підвищує тонус і еластичність шкіри. Сприяє зменшенню целюлітних проявів. Біла глина адсорбує продукти життєдіяльності клітин організму, має протизапальну дію, застосовується для поліпшення стану проблемної шкіри. Екстракти фейхоа ківі сприяють насиченню вітамінів і відновлюють здорове сяйво шкіри.

 

Цукрово-сольовий скраб для тіла Dolce vero « Манговий мус» (з маслом камелії і медом).

З маслом камелії і медом. Цукрово-сольовий скраб, з дивовижним ароматом мангового мусу, дбайливо очищає шкіру, видаляючи ороговілі частинки, сприяє зменшенню целюлітних проявів, готує її до подальшого догляду. Робить шкіру ніжною і шовковистою на дотик. Мед допомагає в боротьбі з целюлітом і зайвими жировими відкладеннями. Сприяє виведенню зі шкіри токсинів і шлаків, а також омолодженню, покращенню кольору і вирівнювання поверхні шкіри. Масло камелії пом’якшує шкіру, роблячи її еластичною, попереджає процеси старіння.

На відвідування косметолога не завжди легко знайти час, але можна привести тіло в їдальня стан і в домашніх умовах, використовуючи  скраби для тіла Dolce vero . Ідеальна комбінація скрабірующіх частинок, солі і цукру, плюс зволожуючі олії – подарують Вам очищення, здоров’я і красу.