Інтимна гігієна – делікатна справа! Безпечний догляд від Doctor Herbal!

Догляд за інтимною зоною – це дуже «делікатний» питання для кожної жінки, яка не обговорюється повсюдно. Він піднімається в кабінеті гінеколога або в колі найближчих подруг. Але в цьому питанні необхідно пам’ятати і те, що правильний догляд – це запорука здоров’я кожної жінки.

Тому, фахівці компанії Aqua Cosmetics Group підійшли до питання виробництва нових гелів для інтимної гігієни ТМ Dr Herbal з повною відповідальністю. У процес розробки були залучені технологи з французької лабораторія «Global Di Co», яка вже 20 років спеціалізується на розробці безпечної косметики в Європі. На виробничих потужностях строго контролюється виробничий процес, згідно з європейськими нормами.

На виході ми отримали гелі для інтимної гігієни ТМ Dr Herbal , збалансованої рецептурою, що містять тільки найм’якші безпечні пави з міретной групи, натуральні масла, екстракти і молочну кислоту. Прозора текстура продукту, говорить про те, що в складі не містить барвників, а також рецептура не містить таких ПАВов як SLS, SLES, і парабенів.

  Лінійка складається з 3 препаратів призначених для щоденного догляду: «Календула, чайне дерево», «Ромашка і масло обліпихи», «Шавлія і алое-вера». Кожен гель для інтимної гігієни вирішує певні питання, які можуть виникати у жінки. Наприклад, Ніжний гель для інтимної гігієни «Календула, чайне дерево» – нормалізує мікрофлору. Що міститься екстракт календули сприяє регенерації мікропошкодження, а масло чайного дерева діє як антисептик. «Шавлія, алое-вера» – усуває відчуття дискомфорту інтимної зони, що виникає при носінні синтетичної білизни або дуже облягають штанів. Екстракт шавлії, що міститься в складі, відомий своїми регенеруючі і заспокійливі властивості, а алое-вера – це відмінний зволожувач. «Ромашка і масло обліпихи» підходить для особливо чутливої ​​шкіри, адже в складі екстракт ромашки і масло обліпихи. Екстракт ромашки повсюдно використовують навіть для дитячої косметики, тому, що він сприяє послабленню алергічних реакцій, має антисептичну і заспокійливу дію. Масло обліпихи – пом’якшує шкіру і регенерує дрібні пошкодження. Всі гелі містять молочну кислоту, яка сприяє відновленню фізіологічного балансу pH природного мікрофлори.

Який засіб для інтимної гігієни Ви б не обрали, важливо дотримуватися основних 5 правил по догляду за інтимними зонами:

  1. Регулярний догляд. Важливо користуватися душем або ванною регулярно, вранці і ввечері. Також підмиватися до і після інтимної близькості, це правило стосується і партнера.
  2. Специальні засоби. Усім відомо, що звичайні гелі для душу і мило не підходять для догляду за інтимною зоною. Чому? Вони можуть викликати сухість і роздратування, і навіть алергічні реакції, оскільки pH такого засобу не відповідають pH інтимних зон. Для підмивання необхідно застосовувати спеціально розроблені засоби, це гелі для інтимної гігієни. При виборі засобу, звертайте увагу на те, щоб в складі була молочна кислота, адже саме вона відповідає за нормалізації мікрофлори інтимної зони, і на безпеку засоби (без барвників, SLS, SLES).
  3. Рушник має значення. Рушник має бути з натуральних тканин, синтетика завжди викликає роздратування. Притримати правила «одна рушник один користувач», такий принцип дозволить знизити ризики поширення захворювань, які передаються статевим шляхом (наприклад, таж молочниця).
  4. Одяг.. Вибираєте правильно нижню білизну, з бавовни та інших дихаючих натуральних тканин, уникаючи синтетики. Стрінги – це теж не найкращий вибір, лікарі не радять, оскільки їх носіння може спровокувати подразнення і запалення, а також інфікування шкідливими бактеріями.
  5. Сама акуратність і ніжність. Інтимна зона, як і жіноче тіло, потребує ніжному і дбайливому підході. Тому, небажано для догляду за ніжною зоною застосовувати радикальні заходи: спринцювання, використання народних коштів. (Тільки при медичних показаннях). Крім того, не варто направляти сильний струмінь води, вона може змити захисну плівку і сприяти проникнення в найніжніше місце жінки хвороботворні бактерії.

   Доглядаєте з ніжністю і безпекою за інтимними зонами!