Инновации в хозяйстве: Хозяйственное жидкое мыло — проверенное качество в сучасному світі!

Як часто ми відчуваємо розгубленість, вибираючи засоби для прання, прибирання серед великої кількості асортименту різноманітних товарів на полицях? Що краще буде відмивати підлогу? Відперуться чи дитячі речі після садка? Чим відмити двері, плитку в кухні і ванній кімнаті?

До недавнього часу для вирішення цих проблем необхідно було купувати багато миючих засобів, які б справлялися з поставленими завданнями. Однак, на сьогоднішній день прогрес рухається з подвійною силою і до традиційного, всім звичного продукту додані нові технології. Йдеться про Господарському рідкому милі – універсальному продукті, схожому за своїми властивостями з твердим господарським милом, але з удосконаленою технологією виробництва. Тенденція нинішнього часу – це повернення до традиційних продуктів. ТМ «Чистий дім » йде в ногу з часом, тому технологи компанії «Аква Ксметікс Груп» створили традиційний продукт з покращеними властивостями! Рідка консистенція мила дозволяє краще взаємодіяти з частками бруду і ефективно видаляти їх, краще виполіскувати з тканин, після прання і прибирання відчувається приємний, по аромат всьому будинку.

Перевагами у використанні рідкого господарського мила ТМ «Чистий дім» – це універсальність засобу ( підходить для ручного прання, замочування, і прання в автомат машинах,замість дорогих рідкого засобу для прання), для прибирання: дверей, плитки, підлоги, ванної кімнати, кухні); — містить іони срібла які забезпечують антибактеріальний ефект;  — удобно у використанні і дозуванні (є мірна кришка і вся необхідна інформація щодо дозування засобу відповідно до жорсткістю води і заходи забруднення). Рідке господарське мило представлено в двох упаковках флакон 1л і економ упаковка дой-пак 500 мл, за допомогою
якої можна не ризикуючи оцінити якість і зручність використання рідкого господарського мила.

З рідким господарським милом ТМ «Чистий дім» клопоти по дому становяться легше!

Шукайте в магазинах Вашого міста і в мережах «Епіцентр», «Нова лінія», «Шик та Блиск», «Космо», «Від А до Я», «Світ хімії».