Розслабтеся з бомбами для ванн.

Всім відомо, що розслабиться і відновити сили можна в теплій ванній. Хтось додатково додає сіль для ванн, спеціальну піну, а можна скористатися ароматними бомбочками для прийняття ванн.

Всі ми пам’ятаємо як робити шипучку, принцип дії бомбочки для ванн такий же.

Бомбочки для ванн – це шипучі препарати, які складаються з 100% натуральних компонентів, таких як морська сіль, сода харчова, ефірні масла і лимонна кислота (або замінник лимонки – адипінова кислота). Адипінову кислоту, незважаючи на назву, використовують широко в харчовій промисловості, як харчову добавку і антиоксидант, консервант, який продовжує термін  життя харчових продуктів  (безалкогольних напоїв, карамельних цукерок, хлібобулочних виробів і д.т).

Адипінова кислота дозволена Європейським союзом для застосування в харчовій промисловості, тому для косметики – це цілком безпечний компонент. У природі адипінова кислота міститься в цукровому буряку і в цукровій тростині, для промислових потреб її добувають шляхом хімічного синтезу з циклогексану.

Готова бомбочка , потрапляючи в воду, починає активно вирувати і розчиняться, створюючи ефект гейзера. Саме по-цьому, бомбочки українського виробника Aqua Cosmetics Grup виробляються під ТМ Gayser, що символізує активне бурління в ванній.

Продукція ТМ Gayser є в трьох різновидів: великі  бомби 300 г (в упаковці 2 порції по 150 г), маленькі  бомби по 75 г і таблетки для ванн по 40 г.

Серед великих бомб можна вибрати для себе відповідну за назвою і наявності ефірних масел. Freshening з  приємним, свіжим ароматом і ліметтове ефірне масло додасть ніжності Вашій шкірі. Ліметтове ефірне масло отримують з шкірки плодів ліммета. Сприяє очищенню і загальному омолодженню організму. Є антидепресантом і сексуальним стимулятором. Розгладжує зморшки і формує пружні контури тіла: підвищує пружність бюста, стегон, живота, сідниць.

Erotic бомбочка з ніжним ефірним маслом іланг-ілангу, аромат якого вважається одним з найяскравіших квіткових ароматів. Ефірна олія іланг-ілангу впливає на емоційний стан, притягує позитивну енергію і любов, знімає напругу і тривожність, нервозність і страхи.

Бомбочка з назвою Tonic містить олію  жасмину – справжній подарунок  природи, ідеально зволожуючий, омолоджуючий, освіжаючий і тонізуючий компонент.

Relaxing – це бомбочка містить ефірне масло лимона, яке прекрасно піднімає настрій і не поступається властивостями олії  лаванди, є одним з найбільш корисних і ефективних масел. Воно сприяє ясності думки, допомагає зосередитися, а також насичує організм енергією і підтримує його в тонусі. Володіє приємним яскравим ароматом, що надає сили, що допомагає розслабитися.

Серед маленьких 75 г  бомб можна вибрати з ефірними маслами «Піхта» (зелена бомбочка), «Евкаліпт» (блакитна), «Чайне дерево» (жовта), «Рожеве дерево» (рожева).

Ефірна олія Піхти (Abies Sibirica) отримують з хвої і молодих пагонів ялиці. Вона незамінний засіб в боротьбі з простудними і інфекційними захворюваннями. Ефірна олія евкаліпта – без перебільшення один з найпопулярніших ароматів, що асоціюється з хвойними, хоча насправді ця рослина належить до зовсім іншого  сімейства. Ця олія, допомагає швидко прийти в себе і відновитися після важких стресів і екстремальних подій, в тому числі захворювань, несподіваних неприємностей і пригод.

Чайне дерево є прекрасним антисептиком, сильним протизапальним і противірусним  засобом. Отримують його з листя і пагонів австралійського чайного дерева, аромат: свіжий, холодний, трохи гіркуватий.

Ефірна олія Рожевого дерево, зовсім не схожа з ароматом троянди, трохи терпкий з смолистими нотами, свіжий і трохи димний. Його отримують з однойменного дерева, що росте в тропіках Бразилії. Рожевим воно називається через його деревину рожевого відтінку. Ця олія  ідеально допоможе відпочити при стресових станах, відновити емоційний стан.

Таблетки для ванн під назвою «Свіжість».  У складі таблеток міститься ефірна олія бергамота. Ця рослина сімейства цитрусових відома багатьма корисними властивостями. Вона заспокоює і допомагає зняти втому, додає сили. Крім того, ефірна олія бергамоту благотворно впливає на стан шкіри: звужує пори, нормалізує секрецію сальних і потових залоз, сприяє швидкому загоєнню ран і порізів.

Таблетки для ванн «Енергія» прекрасно наповнюють ванну бульбашками, містить ефірне масло сандалу, яке  відоме і заспокійливі властивості і одночасно тонізуючими для шкіри, воно приємно освіжає і надає шкірі тонус.

Таблетки з розслаблюючими властивостями «Антистрес», містить ефірне масло лаванди. Аромат лаванди покращує сон, заспокоює і розслабляє.

Таблетки для ванн «Антицелюліт» містить ефірне масло грейпфрута і водорослі  спіруліни. Приємний аромат грейпфрута допоможе підняти настрій, а дія ефірного масло активно стимулює обмінні процеси в шкірі і прекрасно бореться з целюлітом. Спірулін  давно відомий цілющим впливом на шкіру, покращує  мікpoциpкуляцію шкіри, підсилюють водно-coльовий oбмін в пoдкoжній жиpoвій клeтчaтці, активно виводить  тoкcини і стимулює відтік рідини, підвищуючи пружність шкіри.

Правила застосування шипучих препаратів: наповніть ванну теплою водою, комфортної температури і пускайте бомбочку, вона почне вирувати і виділяти приємний аромат ефірних олій. Приймайте ванну з задоволенням!