Що несе нам рік Собаки?

Вірність, відданість, мудрість і чесність – все це характеристики собаки. 2018 рік – рік жовтого собаки, не дасть нудьгувати ні кому, але напевно можна сказати – це рік стане позитивним для людства в цілому. У свої законні права він вступить 16 лютого 2018 року, з молодика, після завершення першого повного циклу Місяця від дня зимового сонцестояння. У цей період святкується новий рік в Китаї.

ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ

Собака вітає працьовитість, тому буде допомагати всім тим, хто потребує поліпшення фінансового становища і досягає всього працею. Важливо пам’ятати – Собака не сприймає боргів і кредитів і також не терпить брехні і брудних грошей, тому буде допомагати всім тим, хто заробляє гроші своєю чесною працею і прагнути поліпшити своє фінансове становище. Багато хто може розраховувати на фінансову удачу, адже жовтий колір року приманює гроші.

Багато роботодавців в цей рік задумаються про підвищення зарплат працівникам і про легалізацію всіх доходів.

ПИТАННЯ ЖИТЛА

Собака не любить міняти місце проживання, але в 2018 році удача буде супроводжувати тим, хто хоче змінити умови проживання. Собака зробить все для того, щоб ті, хто бажають поліпшити житлові умови або і в усі змінити їх кардинально, досягли успіху.

КАР’ЄРА

Рік дуже сприятливий для кар’єрного зростання. Собака – ще та кар’єристка. У 2018 році вона буде прихильними до тих, хто захоче просунутися по кар’єрних сходах, але за умови чесної роботи і працьовитості. Дипломатичні, наполегливі люди зможуть добитися висот. Собака не сприймає лицемірства і брехні, не любить пліток і брехні, тому в колективах чутки будуть розсіюватися, а атмосфера стане доброзичливою і комфортною.

Інтелектуальні професії в цей рік будуть затребувані. Завдяки Собаці будуть реалізовані неймовірні проекти, світ побачить приголомшливі відкриття. Також Собака сприяє успіху творчих людей. В цьому році всіх, хто захоплюється творчістю, чекає не просто успіх, а справжній фурор. Головне – пробувати, працювати і показувати свій талант. Скромність варто залишити в 2017 році – Півневі.

Ті, хто будуть залучати творчість, будуть винагороджені, тому представникам інших професій теж варто привнести в свою роботу – творчу ноту. Винахідливих особистостей, як і творчих, Собака буде оберігати щосили.

ЗДОРОВ’Я

Міцне здоров’я – це про Собаку. У 2018 році вона буде сприяти тому, щоб ніхто зайвого не раз не чхав. Тому багато людей відчують себе краще, а здоров’я буде стабільним протягом усього року.

Єдине, що може перешкодити, це погані звички. Собака змусить людей поміняти свої звички і почати вести здоровий спосіб життя. Людям доведеться розпрощатися з алкоголізмом, курінням та іншими залежностями. Також Собака ненавидить карткові та інші азартні ігри на гроші.

Якщо в минулі роки ви ніяк не наважувалися скинути зайві кілограми і відмовитися, наприклад, від фастфуду або від цукру, то в 2018 році у вас це не тільки вийде, але і принесе фантастичний успіх.

ПОДОРОЖІ

Собака любить подорожувати. Люди будуть частіше, ніж зазвичай, подорожувати і їздити за кордон. Також Собака буде добра до тих, хто захоче змінити місце проживання і емігрувати.

ДРУЗІ

Собака не може жити без одного, тому в цьому році багато заведуть приємні знайомства, які переростуть в міцну дружбу.

Собака постарається зробити так, щоб в вашому оточенні залишилися лише добрі, щирі люди, а всі погані пішли з неї назавжди.

Собака не терпить зради, тому ті, хто зрадять, не зможуть мати другого шансу. Собака не прощає брехні і зради, мабуть, про це варто пам’ятати протягом усього року.

КОХАННЯ

На перший план в життя людей вийдуть сімейні цінності. 2018 рік стане сімейним роком. Спілкування з родичами буде теплим і комфортним. Безліч пар стануть батьками, ще більше укладуть шлюб. Розлучень буде менше, ніж в 2017 році.

Шлюби укладені в 2018 році будуть міцними, а можливо і вічними. Дітки, народжені в період правління Земляний Собаки, будуть відрізнятися міцним здоров’ям, веселою вдачею і високим інтелектом.

7 ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ НА РІК СОБАКИ:

– не обурюватися через дрібниці

– не кусаються

– бути чесним і відданим

– вірити людям і не гарчати, а вирішувати питання дипломатично і терпляче

– віддавати, жертвувати

– бути позитивним і радісним.

Нехай цей рік буде для Вас щасливим! Вітаємо Вас з роком Собаки! І Ви також привітайте своїх друзів за допомогою ароматного мила ручної роботи від ТОВ «Аква Косметикс Груп». Дрібниця, а приємно!

P.S. Рік Собаки у свої законні права вступить 16 лютого 2018.