Новий рік! Пора підшукати подарунки.

Ось уже і підійшов до закінчення 2017 рік, рік Півня. Комусь він приніс щастя і радість, комусь прикрість. І ось вже йому на зміну рухається прекрасний новий рік – рік Жовтого Земляного Собаки. Нові надії і плани ми вже пов’язуємо з новим роком, адже це привід для нових звершень, планів і надій. Дуже хочеться, щоб в новому році удача супроводжувала всім, і в цьому нам допоможе Собака, яка з радістю передасть нам частинку свого характеру, вплине на всі випадки, які відбуваються з нами і допоможе реалізувати завдання.

Жовтий колір собаки визначається стихією Землі. Земля – ​​це уособлення цнотливості і сталості. Тому жовта Собака стане сильною особистістю, яка оцінює тверезо ситуацію, аналізує і отримує користь.

Що очікувати в рік Собаки?

Потрібно відзначити, що протягом усього року на людей будуть впливати два полярних початка – Янь та Інь. Два попередні роки були дуже насиченими, а новий рік 2018 р обіцяє нам більш спокійне життя, що дасть можливість відчути грунт під ногами, зменшити градус емоцій і включити логіку. Особливість цього року, за словами астрологів – це стабільність, матеріальне благополуччя, конкретика і розважливість. 2018 рік може стати найкращим роком для реалізації великих задумів.

Подарунки до Нового року.

Як не крути, а подарунок у вигляді символу року – це оригінально і дуже церемоніально, адже роблячи такий подарунок, ви даруєте не тільки річ, а й розташування пана року – Жовтої Собаки.

Сувеніри у вигляді собаки, по типу «амулета» будуть доречні скрізь, як подарунок родичам,  друзям або колегам, знайомим, коханій людині і т.д. Питання в тому, який сувенір вибрати. Можна підібрати щось з одягу з символом року, наприклад, чудову футболку. Також можна вибрати для прекрасної половинки прикраси з собакою (браслети, кулони або кільця).

Якщо у Вас багато знайомих або колег, яких потрібно привітати, то прекрасно підійдуть невеликі сувеніри: брелки, свічки, ялинкові прикраси, магнітики.

Ми ж розробили свій варіант подарунка – Мило ручної роботи у вигляді символу року з приємним, святковим ароматом. Такий сувенір точно приємно здивує Ваших знайомих. Він прекрасно підійде і як подарунок діткам, звичайно як доповнення до основного подарунка. Адже дітям необхідно дарувати те, що вони просять незалежно від символу року. Діти – це головне, що є в нашому житті.

Бажаємо Вам приємної зустрічі Нового року і удачі в придбанні новорічних подарунків! Нехай новий рік принесе Вам тільки радість!