Гарне волосся – це прикраса і гордість будь-якої жінки. Якщо у Вас повільно росте волосся, а Ви мрієте мати довгу, міцну косу? У Вас була невдала стрижка і хочеться швидше вcе повернути назад? Сьогодні ми поговоримо і тому, що необхідно робити, щоб прискорити зростання волосся і наділити їх здоров’ям, силою і блиском.

Перше на що необхідно звернути увагу це – посилити кровообіг до шкіри голови, щоб підсилити швидкість харчування волосяних цибулин. Для цього рекомендується використовувати гребінець, бажано щітку (гребені потрібно заховати). Розчісувати волосся і одночасно робити масаж шкіри голови, найкраще робити це ввечері перед сном. Розчісувати потрібно так довго, як зможете, має бути не менше 300 розчісування.

Ставитися до волосся потрібно лагідно. Постарайтеся в міру можливості не використовувати частих укладок за допомогою фена, плойок і прасок. Такі пристосування сильно сушать волосся, тим самим пошкоджуючи їх. Фарбування волосся, теж впливає на ріст волосся негативно, з цього при можливості відмовтеся від фарбування, якщо це не можливо то віддавайте перевагу професійний фарбам. Важливий момент – не переохолоджуйте шкіру голови в холодну пору, для цього завжди використовуйте головний убір, менше використовуйте гумок і шпильок, вони можуть пошкоджувати волосся і стягувати їх.
Необхідно пам’ятати, що волоссю потрібне харчування, для забезпечення швидкого зростання. Для цього бажано використовувати аптечні шампуні на безслесній основі, наприклад ТМ Doctor Herbal, вони щадні до волосся і забезпечують живлення волосяних цибулин. Рекомендуємо вибирати шампуні проти випадіння волосся – вони містять комплекси для зміцнення і стимулювання росту волосся, при цьому організм замість того, щоб кидати сили на боротьбу з випадінням, концентруватиметься на зростанні. Шампунь «Сила масел» ТМ Doctor Herbal містить 5 натуральних олій проти випадіння волосся: реп’яхову, рицинову, розмаринову, кедрову і лляну. Олії мають властивості проникати у верхні шари шкіри і живити цибулинки корисними мікроелементами, тим самим активізують і підсилюють зростання волосся. Для посилення ефекту можна застосовувати маски на основі реп’яхової олії ТМ Doctor Herbal «Посилена дія» для підвищення густоти волосся. Це 100% натуральна реп’яхова олія, підсилена додатково касторовою і розмариновою оліями. Основна властивість касторової олії – це насичення фолікули волосся і провокування посиленого зростання. Така властивість пояснюється складом касторової олії, яка містить жирні кислоти, більшу частину з яких займає рицинолевая кислота (приблизно 87%). Розмарин – в основному відомий, як приправа в кулінарії, широко використовують насіння. У листі, квітках і молодих пагонах теж міститься багато активних компонентів, саме з цієї сировини виготовляється розмаринова олія, яке широко використовується в косметології, особливо як засіб для оздоровлення волосся. Склад отриманого продукту унікальний, в нього входить велика кількість активних компонентів, таких як цинеол, камфен пінен, камфора, борнеол, лімонен, терпінеол, вуглеводень, смоли, гіркоти і багато іншого. Активність всіх цих речовин дуже висока, за що і цінується розмаринова олія. У свою чергу, реп’яхову олію з добавкою розмаринового і касторової масло – це сильне, активне засіб, для стимулювання росту волосся. Спосіб застосування такого масло дуже простий – раз в тиждень наносите масло на шкіру голови і укутайте голову за допомогою рушники. Після 1 години промийте волосся шампунем. Використовуючи реп’яхову олію ТМ Doctor Herbal, ви отримаєте ряд переваг:

  • масло легко наносити на шкіру голови за допомогою розпилювача;
  • до складу входить водорозчинна олія, яка полегшить процес змивання олії з волосся;
  • олія не містить SLES, SLS, барвників і парабенів.

Також для посилення росту волосся, бажано підтримувати і підживлювати волосся «зсередини», для цього скористайтеся вітамінними комплексами або біологічно активними добавками. У раціон необхідно додати більше продуктів, які містять кальцій, який зміцнює волосся, нігті і додасть більш здоровий вигляд. Тут важливо пам’ятати про правило регулярності і результат Ви побачите вже через місяць.