Як привести себе в порядок після Новорічних свят?

Новий рік – це свято нових надій! Ми звикли святкувати його, починаючи з дня святого Миколая 19 грудня і закінчувати Хрещенням 19 січня. Цілий місяць, половину з якого ми як правило, їмо різноманітну смачну їжу (не завжди корисну) і відпочиваємо. Все це позначається на самопочутті і фігурі. Ось кілька порад, які допоможуть Вам швидко повернути колишню форму:

      1. Харчування

Після затяжних свят переходите на звичну їжу поступово. Приймайте їжу невеликими порціями на 5 раз в день. Приймайте вітаміни, потрібно в вести в раціон більше підкисленої рідини. Це може бути чай з лимоном або вода, так само пийте зелений чай. Кількість рідини в день має становити не менше 2 літрів в день. Для того щоб вивести шлаки з організму приймайте щоранку за 30 хв. до їжі склянку води з часточкою лимона. Постарайтеся на деякий час забути про спиртне і шипучих лимонадах, замініть їх соками, чаєм чи простою водою.

Хороші результати дає чистка організму активованим вугіллям протягом 2 тижнів. Приймайте по 1 таблетці на 10 кг ваги раз в день. При цьому непотрібно приймати інші медикаменти, оскільки активоване вугілля діє як сорбент, пити чисту воду і приймати не жирну їжу. Після такого курсу починайте протягом двох тижнів вживати йогурти та кефіри містять живі бактерії. Для того щоб добре себе почувати вам також потрібно приймати підвищені дози вітаміну С, який був зруйнований алкоголем в період свят. Досить 4-5 драже аскорбінової кислоти 2 рази на день після їди протягом тижня, і це питання буде закрите. Вітамін С можна отримати і приймаю в їжу цитрусові, сиру капусту, моркву і буряк і каші – вівсяну і гречану. 

  1. Повертаємо обличчю свіжий вигляд

 Після свят слід дати шкірі перепочинок – не користуватися тональним кремом і пудрою, наносити легкий макіяж або не завдавати його зовсім. Від мішків під очима допоможе позбутися охолоджуючий компрес. Приготувати його просто: заморозьте кубики льоду із зеленого чаю або лимонного соку, настою шавлії або ромашки. Прикладіть їх до очей і потримайте деякий час. Якщо білки очей запалені і почервоніли, то допоможе народний метод – налийте в глибоку ємність чай, опустіть туди обличчя і трохи поморгайте очима. Тут головне – не перестаратися.

Добре освіжає шкіру обличчя огіркова маска. Для приготування вам знадобиться два кружечка свіжого огірка, які потрібно прикласти до очей. Через 10 хвилин помийте обличчя теплою водою і нанесіть крем навколо очей. Також можна скористатися використаними чайними пакетиками, дешево і ефективно. Їх варто трохи охолодити в холодильнику і покласти на очі.

Очищайте шкіру тоніком, особливо якщо у вас суха і чутлива шкіра.

Важливо також пам’ятати, що в холодну пору року не можна виходити на вулицю одразу після нанесення крему, це призведе до пересихання. Крем, в тому числі і тональний, потрібно наносите за 20-30 хвилин до виходу на вулицю.

  1. Повертаємо бадьорість духу

Якщо вранці довго не можете відійти від сну, то найкращий помічник у цій справі – контрастний душ. Головне – не захоплюватися і приймати душ не більше 5 хвилин, при цьому температура води повинна бути не вище 37 градусів. Гаряча вода тільки розслабить і поверне в сонний стан.

Увечері, навпаки, приймайте теплу ванну, бажано з морською сіллю, яка допоможе привести вашу шкіру в порядок і упорядкувати думки. Для цієї мети підійде будь-яка морська сіль. Якщо ви бажаєте відпочити і отримати насолоду від приємних ароматів у ванній, вибирайте морську сіль з лінійки ТМ Dolce Vero. Приємні, незвичайні аромати відомих десертів, таких як «Тірамісу», «Малинова панна-котта», «Фісташковий чіз-кейк» і «Манговий мус», ці солі нагадають вам про літні теплі дні і налаштують вашу свідомість на приємну хвилю. Якщо крім відпочинку ви бажаєте провести і профілактику, наприклад, простудних захворювань, приймайте ванну з морською сіллю ТМ Желана «Евкаліпт» з однойменною ефірним маслом. Для профілактики шкірних захворювань підійде морська сіль з ефірною олією «Чайне дерево» тієї ж серії. Для любителів нейтральних ванн рекомендуємо вибрати морську сіль без добавок ТМ Желана. Якщо ж ви зайнялися всерйоз схудненням і виведенням шлаків з організму використовуйте, як добавку в ванну морську сіль ТМ Doctor Salt з морськими водоростями. Вона містить активну добавку- водорість спіруліни, яка позитивно впливає на виведення шлаків.

Бажаємо гарного початку Нового Року!