У ТМ «Лелака» оновилася лінійка шампуниів-бальзамів для волосся.

Шампуні ТМ «Лелека» вже випускаються в новому плоскому флаконі.

Елементи дизайну

У дизайні використаний елемент відомого «Петриківського» розпису, який ідентифікує продукт, як Український. Зараз дуже часто сучасні українці повертаються до використання автентичних елементів в повсякденному житті. Використовують народні мотиви в одязі, інтерєрі, в декоруванні автомобілів тощо.

Тим самим ми – українці, виділяємо і ще раз підкреслюємо свою історію і ідентифікуємо себе за національністю.

Чому «Лелека»?

Символом українського шампуню компанія Аqua Cosmetics Group вибрала «Лелеку», яка асоціюється в українців з достатком і благополуччям в будинку.

Лелека виступає як символ Роду для Українськи протягом всієї історії існування.

Культ лелеки, як Священного птаха – Символу Роду, існує в Україні з часів трипільської культури. Він пов’язаний з історією трипільських племен, що населяли в той час Україна і входили до складу Великої Пелагзійської держави (пелагзи в перекладі з др.грецькоі означає (тотем – птах лелека).

З давньогрецьких джерел відомо, що одне з пелагзійськіх племен, Лелеки, які вважали себе нащадками венеціанців, мали тотем Священного Птахи Лелеки, який символізував Вогонь Небесний, а саме – Зорю (назва «гайстер» пізніше, грецький, що в перекладі означає – «зоря »)

Назва ж «Лелека» походить від назви богині Лелі (жіноче водне початок, Венера). Назва складається з  – Леля плюс ка (до – (кімери.) – дитина).

Давньогрецькі літописі зафіксували пелагзійську легенду про те, що на якому передісторії етапі Венера максі-мально наблизилася до Землі і звідти на Землю передано не тільки прамови ( «Сезар» – мова богів), не тільки Зерна пшениці (вчені встановили, що мікроелементи пшениці повністю збігаються з мікроелементами людського організму), але і певний людський Контингент. Лелеки вважали себе нащадками цих людей і поклонялися Лелеці як Посланцям, що забезпечують зв’язок між Світом матеріальним (що живуть на Землі людей) і світом Духовним (світом богів і Всесвіту).

Тому Лелека вважався досі вважається в Україні Священним птахом, так як забезпечує «Небесне Просвітлення» людей, доносячи їм «вісточки» з Духовного Світу і таким чином підтримується Енергообмін між матеріальним і духовним світом.

Випускаючи лінійку косметичних продуктів під ТМ Лелека Аqua Cosmetics Group підкреслює, то що компанія дбає про благополуччя українських сімей, випускаючи якісні по «бюджетній» ціні продукти.

У лінійці

Лінійка шампунь-бальзамів складається з чотирьох продуктів: «Реп’яхова олія», «Алое» «Ромашковий настій», «Настій кропиви». Основна особливість шампунів – наявність морської солі, яка містить велику кількість мікроелементів і мінералів, таких як йод, залізо, кальцій, селен, що стимулюють зростання відновлення структури і зростання волосся. Рецептура шампунів розроблена з урахуванням досвіду наших предків і містить компоненти, які використовуються в народній медицині. Шампуні-кондиціонери ніжно очищають волосся, надають блиск і доглянутий вигляд.

Шампунь «Реп’яхова олія» містить реп’яхову олію, яка протягом століть використовується для стимулювання росту волосся, екстракт ягід калини, щоє мультивітамінною рослиною, зміцнює фолікулу волосся.

У шампуні «Алое» працюють натуральний екстракт алое, олії жожоба і обліпихи. Алое надає волоссю додатковий блиск, забезпечує гладкість і шовковистість, олія обліпихи містить велику кількість вітамінів і дуже корисна для харчування шкіри голови і стимулювання зростання здорового волосся. Олія жожоба працює як обволікаючий інгредієнт, зменшує кількість посічених кінчиків, надає гладкість волоссю.

«Ромашковий настій» – особливий шампунь, він містить в своєму складі екстракт яєчного жовтка, який за допомогою лецитину позитивно впливає на волосся і цибулину. Настій ромашки додає блиску сухому і пошкодженому волоссю, а екстракт липи підсилює позитивний ефект.

Настій кропиви, яким ще з давнини дівчата ополіскували волосся для додання життєвої енергії, активно використовується в шампуні-бальзамі ТМ «Лелека» «Настій кропиви», посилює ріст волосся і сприяє відновленню структури. Мати-й-мачуха підсилює дію кропиви. Екстракт горобини червоної багатий пектином, вітамінами С, Р, РР, деякими вітамінами групи В, він вітамінізує шкіру голови і волосяну цибулину.

«Щаслива та родина де є гніздо лелеки» -говорили наші предки, і сьогодні ТМ «Лелека»-забезпечує сімейний затишок, добробут і злагоду.