Сьогодні на полицях магазинів великий асортимент і різноманітність будь-яких засобів по догляду за волоссям. Здається, вибирай те, що хочеш, але при такому розмаїтті іноді стоїш перед полицею в розгубленості думаєш, який шампунь вибрати? Давайте внесемо ясність в це питання.

По-перше, необхідно чітко розуміти для якого типу волосся потрібен шампунь. З цим питанням визначиться не складно, і кожна дівчина практично безпомилково визначить свій тип волосся.
По-друге, потрібно розуміти з якої групи шампунів будемо вибирати, а саме:
– професійні шампуні (Їх як правило, використовують в перукарнях, основна особливість яких їх – сильно вимивати волосся, практично до скрипу. У складі використовую, як правило дуже сильні ПАР і додаткові активні добавки в великих кількостях, які дають миттєвий ефект блиску і гладкості волосся, але при цьому постійно використовувати такі шампуні не рекомендується, вони утоньшують волосинку і після того, коли перестаєш користуватися таким шампунем, волосся втрачає свій колишній вигляд. Зараз можна придбати професійний шампунь і в звичайному супермаркеті;
– звичайні (мас-маркет) в основному в складі таких шампунів на 2 місці, після води ви побачите Sodium Lauryl Sulfate або Sodium Laureth Sulfate (SLES або SLS), який зараз користується не дуже доброю славою); Вони дуже добре піняться, вимивають волосся, але при цьому не гарантується безпека використання такого засобу.
–без Слесні, або натуральні шампуні, основний миючий компонент яких це – Sodium Myreth Sulfate, вони більш безпечні, в порівнянні з SLES або SLS. І потрапляють в групу безпечних засобів по догляду за волоссям, але не варто від них очікувати сильної піни, при цьому ефект якісного вимивання волосся зберігається. Волосся після застосування не виснажуються і не утоньшується, саме з цієї причини в перукарнях, після процедури ламінування волосся рекомендують використовувати саме без слесние шампуні, які безпечно миють і зберігають на довше ефект ламінорованія і структуру волосся.
Залежно від того какай миючий компонент виробники використовують для виробництва шампуню, все шампуні можна розділити на 3 категорії: шкідливі, в табличці виділені червоним, Щадні і Безпечні (виділені зеленим). За – цьому дуже важливо не тільки дивитися на рекламний текст, який вказаний на лицьовій частині упаковки флакона, а й дивитися на склад і вибирати безпечний для здоров’я шампунь.

Але крім того, необхідно відзначити, що якщо порівнювати по тесту Дюринга, подразнення на шкіру ряду ПАР, в тому числі Лаурилсульфат натрію (Sodium Lauryl Sulfate) і Лауретсульфат натрію (Sodium Laureth Sulfate) і Міретсульфат натрію, який використовується в шампунях ТМ Doctor Herbal, ми побачимо, що викликання подразеннюючого впливу на шкіру в 11 разів менше, в порівнянні з Лаурилсульфат натрію (Sodium Lauryl Sulfate) і 3,25 разів менше ніж Лауретсульфат натрію (Sodium Laureth Sulfate), що говорить про безпеку використання Міретсульфат натрію в шампунях.

Розуміючи всю важливість виробництва безпечних шампунів компанія Aqua Cosmetics Group вирішила випускати шампуні під торговою маркою ТМ Dr Herbal на безпечній міретній основі. Для отримання додаткового досвіду в цій галузі в процес розробки були залучені технологи з французької лабораторія «Global Di Co» , яка вже 20 років спеціалізується на розробці безпечної косметики в Європі. В результаті компанія Aqua Cosmetics Group може порадувати покупців, які відповідально ставляться до свого здоров’я, лінійкою безпечних, якісних шампунів. У лінійці представлені 6 видів шампунів, для різних типів волосся, з добавками натуральних комплексів натуральних компонентів, таких як:

• Перепелиний жовток,
• Пивні дріжджі,
• Липовий мед,
• Пшеничні паростки,
• Кефір
• Золотий вус,
• Комплекс натуральних олій: реп’яхову, рицинова, розмаринову, кедрова, лляне і т. Д.

Шампунь “Перепелиний жевток”           Шампунь ” На пивних дріжджах”                Шампунь  “На пшеничних паростках”

Шампунь “Сила масел”                 Шампунь “Проти перхоті та выпадіння волосся”          Шампунь  “Кокосово-кефірний”